Mogelijkheden

De introductie van je nieuwe verpakking moet top zijn. MOCKUPMEISTER is gespecialiseerd in het maken van perfecte mock ups. Kleine hoeveelheden voor productintroducties, sales pitches, consumententesten, tv commercials, schapindelingen of fotografie.

Wij leveren kleinere hoeveelheden kwaliteitsmockups snel en betrouwbaar, al dan niet afgevuld met het originele product. Slechts één mockup of duizend stuks, alles is mogelijk! Interesse in de mogelijkheden….

Actieverpakkingen, gepersonaliseerde verpakkingen en loyaliteitsprogramma´s

Op onze digitale pers kunnen wij verpakkingsontwerpen direct drukken, makkelijk en snel! Waardoor promotionele acties in kleine oplages opeens bereikbaar zijn. Bijvoorbeeld voor een marketingcampagne, evenement, beurs of loyaliteitsprogramma. Wij kunnen zorgen voor een beperkte oplage van jouw product met een uniek en tijdelijk verpakkingsontwerp. Ook kunnen we verpakkingen eenvoudig personaliseren en een uniek persoonlijk tintje geven voor bijvoorbeeld loyaliteitsprogramma´s.

Digitale packshots en 3D animaties

Digitale packshots van uw verpakkingsdesign
MOCKUPMEISTER maakt ook 3D animaties van je verpakking, zo zie je het eindresultaat nog voor er maar één verpakking gedrukt is. 3D bespaart je tijd en voorkomt fouten in het drukproces.